ÁSZF

Az EU-Driver Sofőrszolgálat Általános Szerződési Feltételei

1. Az EU-Driver Sofőrszolgálatot az EU-DiákOK Iskolaszövetkezet működteti. (2724 Újlengyel, Határ út 12.)

2. A szolgáltatás tárgya: a megrendelő járművének mozgatása a megrendelő által megjelölt helyek között, a tarifatáblázat szerinti díj ellenében

3. A Megrendelő nyilatkozik, hogy az általa mozgatásra átadott jármű:

a) használatára, az azzal való rendelkezésre jogosult

b) közúti közlekedésre alkalmas állapotban van, érvényes műszaki vizsgával és forgalmi engedéllyel rendelkezik

c) érvényes kötelező felelősségbiztosítással és CASCO biztosítással rendelkezik

d) nem szállít semmilyen tiltott eszközt vagy anyagot, bűncselekményben nem vett részt

4. A Megrendelő tudomásul veszi, hogy az EU-Driver Sofőrszolgálat a járműben okozott károkért csak az általános CASCO biztosítási feltételek szerinti önrész erejéig (10 %, maximum (100.000. Ft-ig) felel. Az e feletti kártérítési igényekről a Megrendelő kifejezetten lemond.

5. A Megrendelő tudomásul veszi, hogy amennyiben a Szolgáltatás teljesítése során bármikor az EU-Driver gépkocsivezetője a fentiekbe ütköző dolgot tapasztal, köteles a szolgáltatás teljesítését azonnal megszakítani. Ez a szolgáltatásért fizetendő díjat nem érinti.

6. Sofőrszolgálatunk amennyiben mód és lehetőség van rá igyekszik a honlapon megjelölt általános határidőn belül a helyszínre érkezni, azonban külső körülmények,mint az útviszonyok, forgalmi viszonyok, vagy egyéb előre nem látható körülmény miatt előfordulhat,hogy nem tudunk a megjelölt időpontban megérkezni. Erről megrendelés előtt telefonon azonnali tájékoztatást adunk, vagy ilyen körülmény létrejöttéről diszpécserszolgálatunk jelez a Megrendelőnek!

 Budapest, 2013. December 1.